Vesterzone

OLIVER'S Petfood A/S

OLIVER'S Petfood A/S er en af verdens mest innovative leverandører af foder og relaterede produkter til ejere af hunde og katte.

Virksomheden har på en kort årrække opnået markante resultater på det skandinaviske marked igennem et unikt koncept, der inkluderer gratis levering til alle kunder, og en filosofi, der igennem produkterne bidrager til livskvalitet for hunde og katte. Udviklingsarbejdet og den overordnet globale markedsføring foregår i Danmark, mens produktionen foregår i Canada, EU og Kina. 

OLIVER'S Petfood A/S stod i 2005 med en række spændende udfordringer vedr. vores webbaserede salg, der på det tidspunkt stod for 50% af omsætningen. Løsningen blev et samarbejde med Vesterzone, der på fornem vis formår at kombinere drift/forretnings orientering med features, der er relevante ud i fremtiden. Med et årligt 2-cifret millionsalg on-line har det været vigtigt at finde en løsning, der tilgodeser vores virksomhed og ikke mindst vores vækstambitioner. Dette har OLIVER'S fundet i samarbejdet med Vesterzone.

Christian Degner-Elsner, OLIVER'S Petfood