Vesterzone

Back11Basics A/S

Back11Basics A/S er opstartet år 2001 af Jesper Kolind og Peder Bærenholdt. Vi ønsker at være kendt blandt ledende detailhandlere i Europa og US, som "Din forfriskende partner inden for Private Label".

Sætningen beskriver Back11Basics produkt og kunde fokus. B11B fokuserer kun på "forfriskende" konfekture produkter indenfor private label. Vi dækker alle under kategorier inden for "forfriskende" konfekture ex. tyggegummi, mints, halspastiller, bløde pastiller, fyldte mints og frisk ånde strips. Back11Basics målgruppe er ledende detailhandlere i Europa og US. I forhold til kunder er vores mål at opbygge langsigtede relationer. B11b skal være først på listen over leverandører, som kan kontaktes, når vores målgruppe ønsker at udvikle nye produkter inden for "forfriskende" konfekture.

Samarbejdet med Vesterzone har forløbet gnidningsløst. Samarbejdsformen blev aftalt fra starten, og der har ikke været problemer af nogen art. Samarbejdet har været fleksibelt og meget informativt. Back11Basics A/S kan kun afslutte med at sige, at vi har været meget tilfredse med det arbejde som Vesterzone har leveret.